Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τους νέους να συνδιαμορφώσουν το μέλλον της Ελλάδας
[Η Ναυτεμπορική]: Ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τους νέους να συνδιαμορφώσουν το μέλλον της Ελλάδας

[Η Ναυτεμπορική]: Ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τους νέους να συνδιαμορφώσουν το μέλλον της Ελλάδας

Έκκληση στους εκατοντάδες χιλιάδες νέους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά την 26η Μαΐου, να μην απέχουν από τις κάλπες, αλλά να συνδιαμορφώσουν με τις επιλογές τους το μέλλον τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, απηύθυνε ο κ. Μητσοτάκης.

Με μία έκκληση στους εκατοντάδες χιλιάδες νέους που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά την 26η Μαΐου, να μην απέχουν από τις κάλπες, αλλά να συνδιαμορφώσουν με τις επιλογές τους το μέλλον τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, άνοιξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του στην Καβάλα απόψε, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην ανατολική Μακεδονία.

«Έχω και εγώ τρία παιδιά. Η κόρη μου η Σοφία είναι 22 χρονών, ο γιος μου ο Κωνσταντίνος 21 και η μικρή μου κόρη η Δάφνη είναι 16 και πιστεύω ότι και εγώ, όπως όλοι οι γονείς, όπως όλες οι γιαγιάδες, όλοι οι παππούδες, αγωνιούμε να παραδώσουμε στη νέα γενιά μια χώρα καλύτερη από αυτήν την οποία παραλάβαμε. Ακούμε τον προβληματισμό αυτής της νέας γενιάς. Μιας γενιάς η οποία μεγάλωσε μέσα στην κρίση και η οποία δεν μπορεί να φανταστεί μια Ελλάδα καλύτερη, αισιόδοξη, πιο φωτεινή. Τους λέμε: Μπορούμε να ελπίζουμε σε μία φωτεινή Ελλάδα, σε μία αισιόδοξη Ελλάδα, σε μία Ελλάδα με αυτοπεποίθηση και μπορούμε αυτήν την Ελλάδα να την κάνουμε πράξη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για να προσθέσει ότι «το νέο ξεκίνημα περνά μέσα από μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στη μεγάλη πολιτική σημασία αυτών των εκλογών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!