Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η γενιά των 360 ευρώ έχει σφραγίδα Τσίπρα
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η γενιά των 360 ευρώ έχει σφραγίδα Τσίπρα

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η γενιά των 360 ευρώ έχει σφραγίδα Τσίπρα

Μια πολιτική αλληλεγγύης ξεκινά από τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και δεν είναι να διαχειρίζεται κανείς ευρωπαϊκούς πόρους για να παρέχει επιδόματα, τα οποία κάποια στιγμή θα τελειώσουν, τόνισε κατά τη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Έκλεισε παράλληλα κάθε δρόμο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ, τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης της επένδυσης στις Σκουριές, ενώ επέκρινε τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας για την αποδοχή του μίγματος οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου στο τρίτο μνημόνιο.

«Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ήταν έργο της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποτίθεται το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στους πιο αδύναμους και τελικά ψήφισε μείωση του αφορολόγητου και περαιτέρω περικοπή των συντάξεων από το 2019. Η γενιά των 360 ευρώ έχει τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα. Οι κοινωνικές ανισότητες διευρύνθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Για ποια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια μιλάμε όταν η χώρα έχει δεσμευθεί για σκληρά δημοσιονομικά μέτρα το 2019 και το 2020; Η σχετική συζήτηση είναι σε μεγάλο βαθμό παραπλανητική. Αυτή η έξοδος θα είχε συμβεί το 2015 εάν δεν είχε μεσολαβήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει και το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!