Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Δέσμευση της κυβέρνησης να γίνει το Μάτι καλύτερο από πριν
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Δέσμευση της κυβέρνησης να γίνει το Μάτι καλύτερο από πριν

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Δέσμευση της κυβέρνησης να γίνει το Μάτι καλύτερο από πριν

Την προσωπική του δέσμευση να γίνει το Μάτι καλύτερο από πριν, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο οικόπεδο επί της Λ. Μαραθώνος – χώρο απόθεσης των καμένων δένδρων που υλοτομήθηκαν από την περυσινή καταστροφική πυρκαγιά.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το οικόπεδο καθαρίστηκε μέσα στις χρονικές προθεσμίες που είχαν τεθεί (σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα), ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «τελικά ήταν πιο απλό και εύκολο να καθαριστεί, αλλά κάποιος έπρεπε να ασχοληθεί». Σημείωσε ακόμη πως «το οικόπεδο καθαρίστηκε από τρεις κατασκευαστικές εταιρείες, χωρίς ένα ευρώ επιβάρυνση για το Δημόσιο», με τις εταιρείες να αναλαμβάνουν το έργο στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης.

Είπε επίσης πως η καύσιμη ύλη που μεταφέρθηκε στο σημείο θα αξιοποιηθεί και δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον και πρόσθεσε πως η νέα καύσιμη ύλη που έρχεται στο οικόπεδο θα φεύγει με τον ίδιο τρόπο.

Κατά την άφιξή του ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε κατοίκους και τοπικούς παράγοντες, αλλά και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στο έργο, στους οποίους απέδωσε τα εύσημα για τη δουλειά τους και τους ευχαρίστησε. «Έχουμε και θέλουμε την ανάμιξη της κοινωνίας των πολιτών», είπε σε άλλο σημείο του διαλόγου που είχε με τον κόσμο, και ζήτησε, το Μάτι να πάρει ζωή, να γίνει καλύτερο από πριν, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!