Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μείωση των επισκεπτών στα Μουσεία τον περασμένο Ιούνιο
[Η Ναυτεμπορική]: Μείωση των επισκεπτών στα Μουσεία τον περασμένο Ιούνιο

[Η Ναυτεμπορική]: Μείωση των επισκεπτών στα Μουσεία τον περασμένο Ιούνιο

Σύμφωνα με την Έρευνα Κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων κατά τον μήνα Ιούνιο 2016, παρουσιάστηκε μείωση των επισκεπτών των Μουσείων κατά 7,5 % και μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 5,7%. Οι εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 0,1%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά τον ίδιο μήνα, φέτος, εμφανίζεται μείωση των επισκεπτών κατά 19,1% και μείωση κατά 18,6% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου. Οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 60,3%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Κατά το εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου του 2016, παρατηρείται μείωση κατά 3,4% στους επισκέπτες των Μουσείων και αύξηση κατά 17,3% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου. Οι εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2015.

Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το ίδιο φετινό εξάμηνο, παρατηρείται μείωση των επισκεπτών κατά 10,4% και αύξηση κατά 14,5% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου. Οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 53,8%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο.

naftemporiki.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!