Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το μεταναστευτικό επί τάπητος στη συνάντηση Μητσοτάκη-νέων βουλευτών Ν.Δ.
[Η Ναυτεμπορική]: Το μεταναστευτικό επί τάπητος στη συνάντηση Μητσοτάκη-νέων βουλευτών Ν.Δ.

[Η Ναυτεμπορική]: Το μεταναστευτικό επί τάπητος στη συνάντηση Μητσοτάκη-νέων βουλευτών Ν.Δ.

Με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέχθηκαν πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου συναντήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, στη συζήτηση που έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνεχίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο, μεταξύ άλλων υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό και τη διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση.

«Εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική, πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε για το μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός. Έντονα συζητήθηκε επίσης και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

«Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών» επισήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ριζικά ανανεωμένη, καθώς σχεδόν οι μισοί βουλευτές (το 40%) εκλέχθηκαν για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, οι 59 από τους 158 βουλευτές που έχει η Ν.Δ. εισήλθαν για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο, με μέσο ηλικιακό όρο τα 49 έτη, ενώ οι 50 είναι άνδρες και οι εννέα γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!