Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Μεθοδευμένη υπονόμευση από τη Ν.Δ.
[Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Μεθοδευμένη υπονόμευση από τη Ν.Δ.

[Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Μεθοδευμένη υπονόμευση από τη Ν.Δ.

Για «μεθοδευμένη υπονόμευση προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος» κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία το Μαξίμου, με αιχμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Στο δημοσίευμά της με τίτλο «Σαμποτάζ στο Λονδίνο» η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «η φερόμενη ως συνεργάτιδα του Κυρ. Μητσοτάκη» Μιράντα Ξαφά «είπε σε ”κλειστή λέσχη” επενδυτών στο Λονδίνο ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, πως δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και πως ο κ. Μητσοτάκης, αφού γίνει πρωθυπουργός το 2018, θα υπογράψει νέο μνημόνιο».

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας» σχολίασε το Γραφείο του Πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του.

«Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!