Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών
[Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών

[Η Ναυτεμπορική]: Μαξίμου: Δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών

Του Γιάννη Καμπουράκη
[email protected]

Η επόμενη ημέρα της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, βρίσκει την κυβέρνηση να προσπαθεί να παρέμβει στο έντονο προεκλογικό κλίμα και την πολιτική αβεβαιότητα που επικρατεί, διαψεύδοντας ακόμα και πιθανές ημερομηνίες εκλογών (μέσα στο 2018) που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Κυβερνητικοί κύκλοι μεταφέρουν στη «Ν» ότι δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών. Υποστηρίζουν ότι πρώτιστη προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι να επανέλθει η σταθερότητα στην κυβέρνηση ώστε να μην επηρεαστεί η οικονομία, αλλά και να εξαντλήσει τα περιθώρια για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις, να επιχειρήσει να αλλάξει το σημερινό, διαλυτικό κλίμα για την κυβέρνηση με «όπλο» τις αποκαλύψεις για υποθέσεις με οσμή σκανδάλων που βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας από τη Δικαιοσύνη, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο στο «κόκκινο» και φέρνοντας πιο κοντά τις επόμενες εκλογές.

Βασικό μέλημα του Μαξίμου είναι επίσης να μην περάσει στην κοινή γνώμη το κλίμα ότι ο κ. Τσίπρας υπέκυψε στον πολιτικό εκβιασμό του Πάνου Καμμένου κάνοντας «θυσία» έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες στην κυβέρνηση όπως ο Νίκος Κοτζιάς, υπό την έννοια ότι αν επικρατήσει αυτή η εικόνα, θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στο ήδη φθαρμένο, ειδικά έναντι του Πάνου Καμμένου, ηγετικό προφίλ του πρωθυπουργού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!