Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: N. Μακρόπουλος: Ο Αθηναίος δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από πολιτισμό στην καθημερινότητα
[Η Ναυτεμπορική]: N. Μακρόπουλος: Ο Αθηναίος δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από πολιτισμό στην καθημερινότητα

[Η Ναυτεμπορική]: N. Μακρόπουλος: Ο Αθηναίος δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από πολιτισμό στην καθημερινότητα

Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα ήταν το θέμα εκδήλωσης της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νικόλαος Μακρόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του κ. Κώστα Μπακογιάννη.

«Ο Αθηναίος δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από πολιτισμό στην καθημερινότητά του» τόνισε ο κ. Μακρόπουλος, διευκρινίζοντας ότι πολιτισμό της καθημερινότητας ονομάζουμε όλα αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και όμως σήμερα δεν είναι.

«Αναφέρομαι στην καθαριότητα, στην ασφάλεια, στο πράσινο, στο φωτισμό, στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στην πόλη. Αναφέρομαι στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, καθώς και στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση» πρόσθεσε.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Κατά τη διάρκειά της έγινε προβολή της ομιλίας του από την πρόσφατη βράβευση του κ. Μακρόπουλου ως Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς, για την προσφορά του στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ μήνυμα του Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), μετέφερε η γενική διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!