Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Α. Λοβέρδος: Οι Έλληνες θέλουν να γυρίσει ο τόπος σελίδα
[Η Ναυτεμπορική]: Α. Λοβέρδος: Οι Έλληνες θέλουν να γυρίσει ο τόπος σελίδα

[Η Ναυτεμπορική]: Α. Λοβέρδος: Οι Έλληνες θέλουν να γυρίσει ο τόπος σελίδα

Την ανάγκη των Ελλήνων να γυρίσει ο τόπος σελίδα επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, εκφράζοντας την ελπίδα οι εκλογές της 7ης Ιουλίου να αξιολογηθούν ως ορόσημο στην πορεία της ελληνικής Δημοκρατίας.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλες πολιτικές τοξίνες και ζητούν επιτακτικά να γυρίσει ο τόπος σελίδα. Ελπίζω, ότι οι εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αξιολογηθούν ως ορόσημο στην πορεία της ελληνικής Δημοκρατίας. Αφενός γιατί ολοκληρώθηκε μία εξόχως αρνητική περίοδος που διήρκεσε τεσσεράμισι ολόκληρα χρόνια δημαγωγίας, λαϊκισμού και ανικανότητας, συνεχών κυβερνητικών αποτυχιών και θεσμικών εκτροπών για να ανέβουν κάποιοι στην εξουσία. Αφετέρου γιατί, φάνηκε κι από χθες, πως μάλλον ζούμε την αρχή του τέλους μιας περιόδου που ηττήθηκαν ή περιθωριοποιήθηκαν οι πολιτικές ομάδες – θίασοι, παράγωγα της κρίσης», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Σε κάθε περίπτωση, «αυτή την κρίσιμη ώρα οι μεγαλαυχίες, οι μεγαλόστομες διακηρύξεις προθέσεων, καθώς και τα ευχολόγια είναι εκτός τόπου και χρόνου», τόνισε ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και υπογράμμισε ότι από την επόμενη μέρα της ψήφισης των προγραμματικών δηλώσεων «αρχίζει ο διάλογος ή και οι συγκρούσεις που θα αφορούν κυβερνητικά έργα και την κριτική της αντιπολίτευσης».

Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι το κόμμα του «ούτε στα συλλαλητήρια κατέβηκε, ούτε για συμψηφισμό του μακεδονικού με τη μη περικοπή των συντάξεων μίλησε» ενώ κατηγόρησε τη κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι εγκατέλειψε τη θέση που είχε ως αντιπολίτευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!