Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: «Λύση που πηγαίνει σε σαλαμοποίηση» βλέπει ο Κ. Χατζηδάκης στο Σκοπιανό
[Η Ναυτεμπορική]: «Λύση που πηγαίνει σε σαλαμοποίηση» βλέπει ο Κ. Χατζηδάκης στο Σκοπιανό

[Η Ναυτεμπορική]: «Λύση που πηγαίνει σε σαλαμοποίηση» βλέπει ο Κ. Χατζηδάκης στο Σκοπιανό

Την ανησυχία ότι η κυβέρνηση οδηγεί σε μία λύση στο Σκοπιανό «που πηγαίνει σε σαλαμοποίηση του θέματος» παραπέμποντας θέματα όπως το σύνταγμα στο μέλλον» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Είναι δεδομένη τη θέση μας ότι χρειάζεται ενιαία και οριστική λύση, με μια συμφωνία που να περιλαμβάνει μία ονομασία erga omnes και να αντιμετωπίζει τα ζητήματα της αναθεώρησης του συντάγματος, της γλώσσας στο σύνολό της» επισήμανε μιλώντας στην EΡT1.

«Φαίνεται, ότι μια τέτοια λύση δεν είναι μπροστά μας, αλλά μια λύση που πηγαίνει σε σαλαμοποίηση του θέματος και παραπέμπει θέματα όπως το σύνταγμα στο μέλλον και άλλα ζητήματα δεν τα αντιμετωπίζει καθόλου. Αν αυτό συμβαίνει, δεν μας ικανοποιεί» σημείωσε προσθέτοντας πως «αν ο Πρωθυπουργός κρίνει ότι πρέπει να ενημερώσει την Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη, είμαστε ανοικτοί για κάθε ενημέρωση».

Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν είναι στη Ν.Δ., αλλά στην κυβέρνηση που μιλάει «με δύο γλώσσες». «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κ. Τσίπρας θα φέρει την όποια λύση στη Βουλή όχι γιατί δεν θα βρει τις ψήφους – πιστεύω ότι θα τις βρει- αλλά δεν ξέρω πως θα μπορέσει να χειριστεί τον κόσμο των συλλαλητηρίων», είπε, ενώ εκτίμησε ότι τα συλλαλητήρια προκλήθηκαν από την ευαισθησία που υπάρχει για το θέμα και από τις ταπεινώσεις που αισθάνεται ότι έχει υποστεί ο Έλληνας πολίτης λόγω των μνημονίων και της κρίσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!