Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Laudamotion: Εγκαινιάζει απευθείας πτήση Αθήνα – Βιέννη
[Η Ναυτεμπορική]: Laudamotion: Εγκαινιάζει απευθείας πτήση Αθήνα – Βιέννη

[Η Ναυτεμπορική]: Laudamotion: Εγκαινιάζει απευθείας πτήση Αθήνα – Βιέννη

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Laudamotion ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη.

H εταιρεία προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη, με πτήσεις που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2019.

«Τα δρομολόγιά μας αποδίδουν, γιατί έχουμε την κατάλληλη προσφορά για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για το ύψος των τιμών. Συγκεκριμένα, με τα νέα μας Leisure routes, είμαι σίγουρος ότι η κίνηση θα αυξηθεί στη νέα απευθείας σύνδεση προς / από τη Βιέννη», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Ανδρέας Γκρούμπερ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «η Βιέννη πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες».

Παράλληλα, τονίζεται πως η Laudamotion προσφέρει μια ακαταμάχητη τιμή – 19.99 ευρώ (απλή διαδρομή) από την Αθήνα στη Βιέννη. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα προσφορών και πτήσεων της Laudamotion στο www.laudamotion.com .

Voucher αξίας 5 ευρώ ανά άτομο και για κάθε κράτηση πτήσης

Επιπλέο, η Laudamotion γιορτάζει τα πρώτα γενέθλιά της με μια ξεχωριστή έκπτωση: Μόνο σήμερα, οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση στο laudamotion.com θα λαμβάνουν ένα voucher αξίας 5 Ευρώ για κάθε άτομο και κράτηση πτήσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!