Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Λ. Αυγενάκη: Χωρίς προηγούμενο υποψήφιοι δήμαρχοι να αποποιούνται τον ΣΥΡΙΖΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Λ. Αυγενάκη: Χωρίς προηγούμενο υποψήφιοι δήμαρχοι να αποποιούνται τον ΣΥΡΙΖΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Λ. Αυγενάκη: Χωρίς προηγούμενο υποψήφιοι δήμαρχοι να αποποιούνται τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έχει προηγούμενο κυβερνών κόμμα να εκφράζει δημοσίως τη στήριξή του σε δεκάδες υποψηφίους δημάρχους στην Ελλάδα και εκείνοι να απαντούν “απεταξάμην” και “μακριά από μας”», ανέφερε ο Γραμματέας της ΝΔ με αφορμή τις αποποιήσεις στηρίξεων υποψηφίων δημάρχων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχει προηγούμενο κυβερνών κόμμα να εκφράζει δημοσίως τη στήριξή του σε δεκάδες υποψηφίους δημάρχους στην Ελλάδα και εκείνοι να απαντούν “απεταξάμην” και “μακριά από μας”.

Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις αναρίθμητων Δημάρχων ανά τη χώρα που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη μια βροντερή ένδειξη της επερχόμενης ήττας του και της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται στη χώρα.

Ως εκ τούτου όλοι αντιλαμβάνονται γιατί ο κ. Τσίπρας έκανε χθες πως δεν άκουσε το ερώτημα “πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εκλεγούν περιφερειάρχες” γιατί η ειλικρινής απάντηση είναι “μάλλον κανένα”»…

Να σημειωθεί ότι αντιδράσεις από υποψηφίους οι οποίοι διέψευσαν ότι στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν υποψήφιοι, όπως ο υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης, Θύμιος Παπαευθυμίου, και ο υποψήφιος δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου , ενώ αντέδρασε και το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ «καπελώνει» συνδυασμούς χωρίς τη συναίνεσή του»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!