Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Η ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες δεν γυρίζει πίσω
[Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Η ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες δεν γυρίζει πίσω

[Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Η ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες δεν γυρίζει πίσω

Ο υπουργός κατηγόρησε τη Ν.Δ. για «θεσμική εκτροπή», με το να αρνείται να προτείνει τα μέλη του ΕΣΡ που της αναλογούν (φωτ. αρχείου).

«Η ιστορία δεν μπορεί να γυρίσει πίσω», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Ας υποθέσουμε ότι κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος. Ως νομικός, σας λέω ότι δεν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα. Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω σε κανένα καθεστώς ανομίας».

Ο υπουργός κατηγόρησε τη Ν.Δ. για «θεσμική εκτροπή», με το να αρνείται να προτείνει τα μέλη του ΕΣΡ που της αναλογούν. «Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα ποσοστό ανθρώπων, ως δικαίωμα στη συμμετοχή του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Ας τους προτείνει να τελειώνουμε. Αυτό ζητάμε. Τώρα, αν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, τότε έχει δικαίωμα να παραιτήσει τους βουλευτές της και να ρίξει την κυβέρνηση. Να κωλυσιεργεί τη λειτουργία του κράτους δεν έχει το δικαίωμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!