Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Δεν απειλούμε και δεν φοβόμαστε κανέναν – Θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη
[Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Δεν απειλούμε και δεν φοβόμαστε κανέναν – Θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη

[Η Ναυτεμπορική]: Π. Κουρουμπλής: Δεν απειλούμε και δεν φοβόμαστε κανέναν – Θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη

Για τη σημασία που έχει για Ελλάδα και Τουρκία η ειρηνική συνύπαρξη, η συνεργασία και η κοινή οικονομική ανάπτυξη, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας για τη σημασία της ναυτιλίας στο 13ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε πως «μια καλή γειτονία με την Τουρκία θα επιτρέψει και στις δύο χώρες να αναπτυχθούμε οικονομικά και τουριστικά», προσθέτοντας πως υπάρχουν κοινά συμφέροντα με την Τουρκία, «στην οποία στέλνουμε μήνυμα ειρηνικής και φιλικής συνύπαρξης και ανάπτυξης. Σεβόμαστε τις Συνθήκες της Λωζάνης, δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δε φοβόμαστε και κανέναν».

Επιπλέον, ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε ιδιαίτερα τον κρίσιμο ρόλο του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο και τις συνεχείς επιτυχίες της Ελληνικής Ακτοφυλακής στην επιτήρηση των ελληνικών θαλασσών και στη δίωξη του λαθρεμπορίου, ενώ όπως σημείωσε τα Λιμεναρχεία είναι πλήρως στελεχωμένα, μετά την κατάργηση των αποσπάσεων στις κεντρικές υπηρεσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!