Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κουμουτσάκος: Η διεθνής κοινότητα οφείλει να παρέμβει προς την Άγκυρα
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κουμουτσάκος: Η διεθνής κοινότητα οφείλει να παρέμβει προς την Άγκυρα

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κουμουτσάκος: Η διεθνής κοινότητα οφείλει να παρέμβει προς την Άγκυρα

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει ότι ο Ερντογάν εξελίσσεται σε παράγοντα αστάθειας ολόκληρης της περιοχής και τον κατηγορεί ότι κλιμακώνει συνεχώς την αδιαλλαξία και την προκλητικότητά του.

Την παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας προς την Άγκυρα ζητεί ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για την Κύπρο και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.

Τονίζει ότι ο Ερντογάν εξελίσσεται σε παράγοντα αστάθειας ολόκληρης της περιοχής και τον κατηγορεί ότι κλιμακώνει συνεχώς την αδιαλλαξία και την προκλητικότητά του.

«Αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης, απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση με το μεταναστευτικό – προσφυγικό και τώρα δυναμιτίζει τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τους» προσθέτει.

Καλεί τη διεθνή κοινότητα, τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και το ΝΑΤΟ, που ενδιαφέρονται για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή, να παρέμβουν άμεσα προς την Άγκυρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!