Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Κοτζιάς: Το ΥΠΕΞ δεν παρασύρθηκε, ας αφήσουν την ανόητη αντιπολίτευση
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Κοτζιάς: Το ΥΠΕΞ δεν παρασύρθηκε, ας αφήσουν την ανόητη αντιπολίτευση

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Κοτζιάς: Το ΥΠΕΞ δεν παρασύρθηκε, ας αφήσουν την ανόητη αντιπολίτευση

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Κοτζιάς είπε ότι το ΥΠΕΞ είναι πολύ προσεχτικό και μελετά τις επίσημες τουρικές ιστοσελίδες και ζήτησε «να σταματήσει η ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει»

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το ελληνικό υπουργείο παρασύρθηκε από το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για τις δηλώσεις Ερντογάν.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Κοτζιάς είπε ότι το ΥΠΕΞ είναι πολύ προσεχτικό και μελετά τις επίσημες τουρικές ιστοσελίδες και ζήτησε «να σταματήσει η ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει».

Ο Νίκος Κοτζιάς, τόνισε ότι εδώ και καιρό έχει υποστηρίξει πως η Τουρκία είναι μια νευρική δύναμη, καθώς στο εσωτερικό της έχει πολλές αντιφάσεις, ενώ πιέζεται και από την κατάσταση σε Συρία και Ιράκ. Υπογράμμισε ακόμη πως εκείνες οι τουρκικές δυνάμεις που ονειρεύονται αναθεώρηση των Συνθηκών κάνουν λάθος, ωστόσο, όπως σημείωσε, οι όποιες δηλώσεις γίνονται με το βλέμμα στη Μοσούλη και όχι στην Ελλάδα. Επισήμανε παράλληλα πως η Τουρκία δεν θέλει να δημιουργηθούν κουρδικές ζώνες σε Συρία και Ιράκ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!