Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για άδειες, ΕΣΡ και ΣτΕ
[Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για άδειες, ΕΣΡ και ΣτΕ

[Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για άδειες, ΕΣΡ και ΣτΕ

Θέμα έχει ενσκήψει και με τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, καθώς ουδείς γνωρίζει αν θα διεξαχθεί μετά από την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά του ανωτάτου δικαστικού, -αντιπροέδρου, σύμφωνα με πληροφορίες- του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά την ασθένεια άλλου μέλους του δικαστηρίου, το οποίο έπαθε έμφραγμα.

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον νόμο Παππά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Θέμα έχει προκύψει και μετη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ , καθώς ουδείς γνωρίζει εάν θα διεξαχθεί μετά από την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά ανωτάτου δικαστικού του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά την ασθένεια άλλου μέλους του δικαστηρίου .

Η σημερινή διάσκεψη πάντως αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, οι δημοσιεύσεις διαταγμάτων που αφορούν σε διορισμούς στο ΣτΕ δοκίμων, εισηγητών κ.λπ. θα «παγώσουν» έως ότου αποσαφηνιστεί η υπόθεση με τους εκβιασμούς μελών του.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει και η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκειμένου να επιχειρηθεί να βρεθεί λύση στο μείζον θέμα της στελέχωσης του ΕΣΡ, με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να έχει μιλήσει «για μια διαφορετική πρόταση» ως προς τα πρόσωπα που θα προταθούν για μέλη του Οργάνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!