Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα υποψήφιου δημάρχου Ν. Ταχιάου και διοίκησης ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία
[Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα υποψήφιου δημάρχου Ν. Ταχιάου και διοίκησης ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία

[Η Ναυτεμπορική]: Κόντρα υποψήφιου δημάρχου Ν. Ταχιάου και διοίκησης ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία

Επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ότι επιθυμεί την επαναφορά των ιδιωτών στον ΟΑΣΘ, εξαπέλυσε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της ομώνυμης Πόλης, προκαλώντας την αντίδραση του Ν.Ταχιάου, ο οποίος έκανε λόγο για «κομματικό μαγαζάκι που έστησαν ο ΣΥΡΙΖΑ».

Επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ότι επιθυμεί την επαναφορά των ιδιωτών στον ΟΑΣΘ, εξαπέλυσε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της ομώνυμης Πόλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός μετά την σημερινή επίσκεψη του κ. Ταχιάου στα γραφεία του αναφέρει ότι «έπρεπε να φτάσει η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου για να φανεί σε όλο το μεγαλείο της η επόμενη ημέρα που σχεδιάζει η ΝΔ και ο υποψήφιος της στη Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος, για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, τους εργαζόμενους σε αυτές και τους πολίτες της πόλης».

Σε συνάντηση του κ. Ταχιάου με τον δευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σάββα Παναγιωτίδη, και αφού «ενημερώθηκε ο κ. Ταχιάος για τα σκάνδαλα, τη ρεμούλα και το φαγοπότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού από τους πρώην ιδιώτες μετόχους του ΟΑΣΘ, για την εξοικονόμηση από τη σημερινή διοίκηση 200 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία,για την επαναφορά της κανονικότητας στη μισθοδοσία των εργαζομένων, για το ότι σταμάτησαν οι λεόντειες συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ σε «ημετέρους και κολλητούς», για την πλήρη επισκευή και ανάταξη 200 λεωφορείων, στο τέλος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι διαφωνεί με όλα αυτά και ότι η πρότασή του και της κυβέρνησης της ΝΔ, όταν και αν έλθει στην εξουσία, είναι να επαναφέρει τους ιδιώτες στον ΟΑΣΘ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ «στην επισήμανση του διευθύνοντος συμβούλου ότι υπήρχε πρόταση νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ το 2014 για διπλασιασμό της τιμής του εισιτηρίου δήλωσε ότι το γνώριζε και δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!