Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Επικίνδυνη για ελληνοτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ
[Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Επικίνδυνη για ελληνοτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

[Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Επικίνδυνη για ελληνοτουρκικές σχέσεις και Κυπριακό η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

Ο Περισσός δεν συμφωνεί με τον χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της τουρκικής προκλητικότητας.

Τη σημερινή έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά το πέρας της συνεδρίασης σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όπως σημειώνει, το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει εκφράσει τις μεγάλες του ανησυχίες για τις εξελίξεις στην περιοχή και την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας, «τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, είτε καθησύχαζαν τον ελληνικό λαό μιλώντας για “θετική ατζέντα” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είτε εναπόθεταν το όλο ζήτημα στην παρέμβαση του αμερικοΝΑΤΟϊκού παράγοντα. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, μόλις πριν λίγες μέρες, σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας έκανε λόγο για “τζούφιες γεωτρήσεις” της Τουρκίας. Αυτή η αντιμετώπιση των εξελίξεων οδήγησε στη σημερινή κατάσταση».

Κατά το ΚΚΕ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, «ακολουθεί την επικίνδυνη πολιτική που εντάσσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών στην περιοχή και των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών. Έχει αποδειχθεί ότι αυτή η πολιτική όχι μόνο δεν προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα, όχι μόνο τροφοδοτεί την προκλητικότητα της “συμμάχου” Τουρκίας, αλλά και οδηγεί τους λαούς σε περιπέτειες».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα ζητεί επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην περιοχή που επέβαλαν την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!