Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η κυβέρνηση του Ισημερινού παραδέχεται ότι διέκοψε προσωρινά την πρόσβαση του Άσαντζ στο διαδίκτυο
[Η Ναυτεμπορική]: Η κυβέρνηση του Ισημερινού παραδέχεται ότι διέκοψε προσωρινά την πρόσβαση του Άσαντζ στο διαδίκτυο

[Η Ναυτεμπορική]: Η κυβέρνηση του Ισημερινού παραδέχεται ότι διέκοψε προσωρινά την πρόσβαση του Άσαντζ στο διαδίκτυο

Η WikiLeaks ανακοίνωσε ότι ο Άσαντζ (φωτ. αρχείου) έχασε την πρόσβαση στο διαδίκτυο την Κυριακή, κάτι που ήγειρε υποψίες ότι μπορεί ο Ισημερινός να είχε υποστεί πολιτική πίεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της δημοσίευσης κλεμμένου υλικού που αφορούσε την Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία.

Η κυβέρνηση του Ισημερινού παραδέχθηκε χθες επίσημα ότι είχε θέσει προσωρινή φραγή στην προσβασιμότητα του Τζούλιαν Άσανζ στο διαδίκτυο.

Ο Άσανζ , ιδρυτής της οργάνωσης WikiLeaks που δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, ζει στην πρεσβεία της νοτιοαμερικανικής χώρας από τα μέσα του 2012.

Η WikiLeaks ανακοίνωσε ότι ο Άσαντζ έχασε την πρόσβαση στο διαδίκτυο την Κυριακή, κάτι που ήγειρε υποψίες ότι μπορεί ο Ισημερινός να είχε υποστεί πολιτική πίεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της δημοσίευσης κλεμμένου υλικού που αφορούσε την Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία.

Η αριστερή κυβέρνηση του Ισημερινού ανακοίνωσε ότι η απόφαση της WikiLeaks να δημοσιεύσει υλικό που επηρεάζει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές ήταν ευθύνη της οργάνωσης και ότι η χώρα δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε εκλογικές διαδικασίες ή να μεροληπτήσει για οποιονδήποτε υποψήφιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!