Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μετατάξεις στη Βουλή
[Η Ναυτεμπορική]: H κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μετατάξεις στη Βουλή

[Η Ναυτεμπορική]: H κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μετατάξεις στη Βουλή

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας του να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων στο Κοινοβούλιο.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την κυβέρνηση, «παρά το γεγονός ότι ήταν καθόλα νόμιμη, διαφανής και με διακομματική συναίνεση, αξιοποιήθηκε από τη Ν.Δ. για να δημιουργηθούν εντυπώσεις σε ένα κρεσέντο πολιτικής σκοπιμότητας».

Μιλώντας στη συνέχεια σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Βούτσης τόνισε πως «οι μετατάξεις στη Βουλή παγώνουν». Πρόκειται για 32 περιπτώσεις υπαλλήλων για τους οποίους δεν έχει βγει ΦΕΚ και δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα.

Στο μεταξύ, την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., κόρη της διευθύντριας του γενικού γραμματέα της Βουλής. Η Α.Α. ήταν υπάλληλος ΙΔΟΧ, διάρκειας εντός έτους στο Ίδρυμα.

Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., κόρη της προϊσταμένης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, υπάλληλος ΙΔΟΧ, διάρκειας ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής.

Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο υπέβαλαν παραίτηση για λόγους ευθιξίας.

Οι δύο αποφάσεις πρόσληψης είχαν υπογραφεί στις 31 Μαΐου 2019 από την πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Νίκη Μαρωνίτη.

«Mε τα ρουσφέτια αποπληρώνουν τα τελευταία γραμμάτια» , είχε διαμηνύσει για το κυβερνών κόμμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν αισθάνομαι απολογούμενος» , είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, μπροστά στις επικρίσεις για τακτοποιήσεις ημετέρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!