Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης: Να «τρέξουν» η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και οι ιδιωτικοποιήσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης: Να «τρέξουν» η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και οι ιδιωτικοποιήσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης: Να «τρέξουν» η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και οι ιδιωτικοποιήσεις

Τη βούληση της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των διαδικασιών για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την πρόοδο των ιδιωτικοποιήσεων με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον τόνισε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), Άρη Ξενόφο, και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου, Ριχάρδο Λαμπίρη.

Όπως είπε, στόχος του προγράμματος αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας είναι η προσέλκυση επενδύσεων για τη στήριξη της ανάπτυξης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, και η γενική γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών, Βίκυ Λοΐζου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!