Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Για Brexit ήρθαμε, exit-Κοτζιά μάς προέκυψε
[Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Για Brexit ήρθαμε, exit-Κοτζιά μάς προέκυψε

[Η Ναυτεμπορική]: Κυρ. Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Για Brexit ήρθαμε, exit-Κοτζιά μάς προέκυψε

«Για Brexit ήρθαμε στις Βρυξέλλες, αλλά προέκυψε exit-Κοτζιά » δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξέλλες.

«Πώς είναι δυνατό ο πρωθυπουργός να μιλάει για μη ανοχή στη διγλωσσία και να αποπέμπει τον υπουργό, με τον οποίο συμφωνεί, κρατώντας εκείνον που είναι ο κατεξοχήν εκφραστής της διγλωσσίας» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου. Από εκεί και πέρα εκτιμώ ότι αυτός ο ετερόκλητος κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μείνει στην καρέκλα της εξουσίας».

Κρατώντας κλειστά τα «χαρτιά» του, ξεκαθάρισε ότι «η πρόταση μομφής είναι το τελευταίο και πιο δραστικό εργαλείο που έχει ένα κόμμα αντιπολίτευσης» και υπενθύμισε ότι «από τις 18 Δεκεμβρίου θα έχουμε ξανά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε το εργαλείο αυτό».

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναφέρθηκε και στα επίμαχα «μυστικά κονδύλια» του υπουργείου Άμυνας. «Είναι σοβαρή κατηγορία. Μπορώ να κάνω την υπόθεση ότι ο κ. Κοτζιάς δεν αποπέμφθηκε για το Σκοπιανό, γιατί η θέση του ταυτίζεται με εκείνη του πρωθυπουργού» σημείωσε με νόημα.

Όσον αφορά τον χρόνο των εκλογών, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρατήρησε ότι «κυρίαρχο μέλημα των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου είναι να μείνουν όσο μπορούν στις καρέκλες της εξουσίας».

Και πρόσθεσε: «Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!