Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ: Θα βρεθούν οι υπαίτιοι για την τραγωδία στο Μάτι;
[Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ: Θα βρεθούν οι υπαίτιοι για την τραγωδία στο Μάτι;

[Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ: Θα βρεθούν οι υπαίτιοι για την τραγωδία στο Μάτι;

«Η Έκθεση της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τις πυρκαγιές επιβεβαιώνει την πολυδιάσπαση, τις επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, και την έλλειψη προετοιμασίας και εκπαίδευσης» δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για «παντελή έλλειψη ενιαίου εθνικού σχεδίου και τεράστια κενά στην πολιτική προστασία».

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, «ούτε η Έκθεση, ούτε η κυβέρνηση, λένε το παραμικρό για τις ευθύνες που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία του περασμένου καλοκαιριού. Οι συγγενείς των 100 θυμάτων και οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν απαιτούν, ευλόγως, οι ευθύνες να εντοπιστούν αρμοδίως και να αποδοθούν.

Οι εκθέσεις και οι διαπιστώσεις τους είναι χρήσιμες, αρκεί να μην χρησιμοποιούνται από τους κυβερνώντες για να κουκουλώσουν τις ευθύνες τους.

Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει η Πολιτεία, να ομολογήσει τα λάθη της και κυρίως να διδαχθεί από αυτά για να μην επαναληφθούν» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ, που διερωτάται: «Θα βρεθούν οι υπαίτιοι για την τραγωδία στο Μάτι;».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!