Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής
[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής

[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα των δήμων Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αθηναίων, Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Φιλοθέης-Ψυχικού προγραμματίστηκε για το επόμενο διάστημα, λόγω εργασιών για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Ειδικότερα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αντίστοιχα σε:

  • Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα της Λ. Κ. Καραμανλή, από τη συμβολή της με την οδό Ευρυάλης έως τη συμβολή της με την πλατεία Κρήτης, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 4 και 7 Οκτωβρίου,κατά τις ώρες 09:30 έως 17:00.
  • Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη λίμνη Βουλιαγμένης έως την πλατεία Βάρκιζας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, από 09:00-17:00.
  • Στη Λ. Κηφισίας, από τη συμβολή της με τη Λ. Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Χ. Τρικούπη, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 14 και 15 Οκτωβρίου, από09:00-17:00.
  • Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, από τη συμβολή της με τη Λ. Λαυρίου έως τη συμβολή της με τη Λ. Κανελλοπούλου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 10 και 11 Οκτωβρίου, από 09:30-15:00 και από 17:00-20:00.
  • Στη Λ. Κατεχάκη, στη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 10 και 11 Οκτωβρίου,κατά τις ώρες 09:00-17:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!