Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας παραιτηθεί
[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας παραιτηθεί

[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας παραιτηθεί

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, ανέφερε ότι η κυβέρνηση επί 14 μήνες έλεγε ότι κλείνει την πρώτη αξιολόγηση, παρίστανε ότι κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις και κατέληξε στον κόφτη και στο υπερταμείο

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας με αιχμή τη β’ αξιολόγηση, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας παραιτηθεί» είπε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Πρόσθεσε πάντως «από την παρούσα Βουλή δεν μπορεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση».

Τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, πρόσθεσε πως η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε η κυβέρνηση «να βάλει την υπογραφή της σε ένα τέταρτο μνημόνιο όπως υπέγραψε και το τρίτο μνημόνιο».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, ανέφερε ότι η κυβέρνηση επί 14 μήνες έλεγε ότι κλείνει την πρώτη αξιολόγηση, παρίστανε ότι κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις και κατέληξε στον κόφτη και στο υπερταμείο.

Η ΝΔ, ξεκαθάρισε, επιθυμεί να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστερεί να προωθήσει τις απαραίτητες ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!