Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει με ένα ταξίδι στην Κούβα
[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει με ένα ταξίδι στην Κούβα

[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει με ένα ταξίδι στην Κούβα

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα»

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και παρατηρεί ότι «την πιο κρίσιμη εβδομάδα και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει μονότονα ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται, ο πρωθυπουργός είναι απών».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «η Νέα Δημοκρατία, μαζί με την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη χώρα».

Ο εκπρόσωπος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως «όσες φορές μίλησαν για κόκκινες γραμμές, για πολιτική συμφωνία, για υπερήφανη διαπραγμάτευση, στο τέλος οι Έλληνες το πληρώσαμε πανάκριβα».

«Και μία παγκόσμια πρωτοτυπία! Συνήθως οι κυβερνήσεις τα φορτώνουν στις προηγούμενες. Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατηγορεί την επόμενη…», καταλήγει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!