Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Καβγάς «συντρόφων» στη Βουλή, λογομάχησαν Λοβέρδος – Κρεμαστινός
[Η Ναυτεμπορική]: Καβγάς «συντρόφων» στη Βουλή, λογομάχησαν Λοβέρδος – Κρεμαστινός

[Η Ναυτεμπορική]: Καβγάς «συντρόφων» στη Βουλή, λογομάχησαν Λοβέρδος – Κρεμαστινός

Ο κ. Λοβέρδος απαίτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων

Σε αντιπαράθεση με τον προεδρεύοντα της Βουλής -και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Δημήτρη Κρεμαστινό ήρθε ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση της σύστασης επιχειρήσεων.

Ο κ. Λοβέρδος απαίτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων.

Ο προεδρεύων συνέχισε τη συνεδρίαση, δίνοντας τον λόγο στην εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά. Όμως ο κ. Λοβέρδος όρθιος επί οκτώ λεπτά δεν άφηνε την συνεδρίαση να εξελιχθεί.

«Παρακαλώ καθίστε στη θέση σας. Δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς τη διαδικασία», είπε ο κ. Κρεμαστινός, ενώ ο κ. Λοβέρδος απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει στο αίτημα. «Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ», έλεγε ο Κρεμαστινός. 

«Άκουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλλετε», πρόσθεσε, επισημαίνοντας στον κ. Λοβέρδο ότι «δεν θα γίνει αυτό που λέτε».

«Εσείς είστε στο ίδιο κόμμα; Σκέψου και να μην ήσαστε στο ίδιο κόμμα» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!