Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κατρούγκαλος σε Γ. Κουμουτσάκο: Υπεύθυνη η στάση της ηγεσίας του ΥΠΕΞ
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κατρούγκαλος σε Γ. Κουμουτσάκο: Υπεύθυνη η στάση της ηγεσίας του ΥΠΕΞ

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Κατρούγκαλος σε Γ. Κουμουτσάκο: Υπεύθυνη η στάση της ηγεσίας του ΥΠΕΞ

«Η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών έχει επιδείξει μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του, σεβόμενη τόσο τα ευαίσθητα θέματα που διαχειρίζεται το υπουργείο, όσο και τις ιδιαιτερότητες της παρούσας περιόδου» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, απαντώντας σε δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου περί «ρυθμίσεων-τακτοποιήσεων στην εσωτερική λειτουργία του Υπουργείου Εξωτερικών και της διπλωματικής υπηρεσίας», καθώς και για «απαράδεκτες μεθοδεύσεις που θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους».

Όπως πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών «αυτό μάλιστα σε βαθμό που να αγγίζει τα όρια επιβάρυνσης της εύρυθμης λειτουργίας του υπουργείου λόγω π.χ. της μη έγκαιρης πραγματοποίησης μεταθέσεων».

«Συνεπώς καλό θα ήταν ο κ. Κουμουτσάκος να είναι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του, δεδομένης μάλιστα της γνωστής και διαδεδομένης, κατά το παρελθόν, πρακτικής κομματικών επεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας στα εσωτερικά του Υπουργείου Εξωτερικών», κατέληξε ο κ. Κατρούγκαλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!