Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κατάληψη σε δημοτικό της Θεσσαλονίκης από γονείς για ελλείψεις δασκάλων
[Η Ναυτεμπορική]: Κατάληψη σε δημοτικό της Θεσσαλονίκης από γονείς για ελλείψεις δασκάλων

[Η Ναυτεμπορική]: Κατάληψη σε δημοτικό της Θεσσαλονίκης από γονείς για ελλείψεις δασκάλων

Το σχολείο είναι χαρακτηρισμένο ως εξαθέσιο. Φέτος φοιτούν σε αυτό 83 μαθητές, εκ των οποίων 15 στην Ε’ και 12 στη Στ’ τάξη (φωτ. αρχείου)

Υπό κατάληψη τελεί από τη Δευτέρα το Δημοτικό Σχολείο Ασκού Θεσσαλονίκης. Την απόφαση έλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με αίτημα την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων δασκάλων σε δύο τάξεις.

Όπως αναφέρει στην απόφασή του, «ενώ έχουν παρέλθει ήδη δύο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, το σχολείο συνεχίζει να λειτουργεί με ελλείψεις στον κύριο κορμό δύο τάξεων».

«Έχουμε κενά δύο δασκάλων και συγκεκριμένα στη Γ΄ και τη Στ’ τάξη, τη στιγμή που έχουμε καλυφθεί πλήρως από ειδικότητες» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του Σχολείου, Νίκος Αγιασώτης.

«Πέρυσι λειτουργήσαμε κανονικά. Φέτος, ενώ στην αρχή ήλθαν έξι δάσκαλοι, δύο έφυγαν με αποσπάσεις και δεν αναπληρώθηκαν οι θέσεις, ενώ δεν υπάρχει εκπαιδευτικός και για το ολοήμερο. Η ένωση τάξεων δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους μαθητές», είπε η Κυριακή Κοτανίδου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Το σχολείο είναι χαρακτηρισμένο ως εξαθέσιο. Φέτος φοιτούν σε αυτό 83 μαθητές, εκ των οποίων 15 στην Ε’ και 12 στη Στ’ τάξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!