Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελίες Οδ. Κωνσταντινόπουλου για άρθρα του ν/σ για την αδειοδότηση επιχειρήσεων
[Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελίες Οδ. Κωνσταντινόπουλου για άρθρα του ν/σ για την αδειοδότηση επιχειρήσεων

[Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελίες Οδ. Κωνσταντινόπουλου για άρθρα του ν/σ για την αδειοδότηση επιχειρήσεων

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι το άρθρο 24 νομιμοποιεί αναδρομικά όσες δημόσιες συμβάσεις έως του ποσού των 20.000 ευρώ δεν αναρτήθηκαν στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (φωτ. αρχείου).

Καταγγελία ότι με το άρθρο 15 του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση επιχειρήσεων αίρεται η υποχρέωση των βυτιοφόρων καυσίμων να έχουν συσκευές GPS, έκανε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά τη συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Παράλληλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι με άλλη διάταξη του νομοσχεδίου απαλλάσσεται μεγαλοξενοδόχος της Κρήτης από την υποχρέωσή του να επιστρέψει 20 εκατ. ευρώ από πλαστά δικαιολογητικά.

Ακόμη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι το άρθρο 24 νομιμοποιεί αναδρομικά όσες δημόσιες συμβάσεις έως του ποσού των 20.000 ευρώ δεν αναρτήθηκαν στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

«Ο προκάτοχός σας Γιώργος Σταθάκης δεν  θα έβαζε τέτοια διάταξη στο νομοσχέδιο», εκτίμησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Το νομοσχέδιο ψηφίζεται επί της αρχής από ευρεία πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!