Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κάλεσμα συσπείρωσης από τη Φ. Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά
[Η Ναυτεμπορική]: Κάλεσμα συσπείρωσης από τη Φ. Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά

[Η Ναυτεμπορική]: Κάλεσμα συσπείρωσης από τη Φ. Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά

«Τους περιμένουμε. Τώρα και όχι αύριο … με σεβασμό στην διαδρομή τους, στις ιδέες τους, στην αυτονομία τους» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και τις δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου για συμπόρευση απεύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τον χαιρετισμό της στη συνάντηση με πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Αφού χαρακτήρισε θετικό βήμα τη συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, εξέφρασε την πεποίθηση πως «είναι ώρα να κάνουν ανάλογο βήμα όλα τα στελέχη και οι δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου που δεν είναι ακόμη μαζί μας, βήμα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για τη Μεγάλη Κεντροαριστερά, την ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και να διαμορφώσουν μαζί μας τους όρους, τις προϋποθέσεις, τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο μας – μέσα στο 2017 – που μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει την δημιουργία του νέου, ενιαίου φορέα της Παράταξης».

«Τους περιμένουμε. Τώρα και όχι αύριο … με σεβασμό στην διαδρομή τους, στις ιδέες τους, στην αυτονομία τους» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη».

«Ναι στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στη Δεξιά παλινόρθωση»

Η κ. Γεννηματά κατέστησε σαφές ότι «το ισχυρό αντιπολιτευτικό μας μέτωπο απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, δεν πρέπει ούτε στιγμή να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πάντα ανοιχτά τα ιδεολογικά και πολιτικά μέτωπά του με τη Δεξιά και ότι αποτέλεσε διαχρονικά και θα αποτελεί και στο μέλλον, τον εκφραστή του προοδευτικού πολιτικού πόλου και τον κύριο αντίπαλο της συντηρητικής παράταξης στην Ελλάδα».

«Λέμε ναι στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Λέμε όχι στη δεξιά παλινόρθωση» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να σπάσει «το τεχνητό διχαστικό δίπολο ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί πια παγίδα για τη χώρα και τον λαό .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!