Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: «Λανθασμένη η έκφραση “αποβράσματα”»
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: «Λανθασμένη η έκφραση “αποβράσματα”»

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: «Λανθασμένη η έκφραση “αποβράσματα”»

Διευκρινίσεις έδωσε σήμερα μέσω Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο (στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) είναι “απόβρασμα”, ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι».

Ξεκαθαρίζει δε ότι η έκφραση «αποβράσματα» είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου του.

Πιο αναλυτικά, ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Καραμανλή με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στον «ΣΚΑΪ 100,3» έχει ως εξής:

«Χτες, μιλώντας για όσους, χωρίς να δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγουν να μην πληρώνουν εισιτήριο, είπα ότι πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν “αποβράσματα” είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι “απόβρασμα”, ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι.

Πιστεύω όμως ότι το να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι στο χέρι της κοινωνίας μας. Το να μπορείς να πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να μπαίνεις τζάμπα, είναι μια συμπεριφορά που βλάπτει την κοινωνία μας και τελικά κι εσένα τον ίδιον. Αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω να βοηθήσουμε να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!