Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Το Ιράν πρώτη στάση του Γερμανού ΥΠΕΞ σε περιοδεία στη Μ. Ανατολή
[Η Ναυτεμπορική]: Το Ιράν πρώτη στάση του Γερμανού ΥΠΕΞ σε περιοδεία στη Μ. Ανατολή

[Η Ναυτεμπορική]: Το Ιράν πρώτη στάση του Γερμανού ΥΠΕΞ σε περιοδεία στη Μ. Ανατολή

Χάικο Μάας

Επίσκεψη στο Ιράν θα πραγματοποιηήσει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, στο πλαίσιο ευρύτερης περιοδείας σε χώρες της Μέσης Ανατολής την ερχόμενη εβδομάδα. Κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη, ο Γερμανός ΥΠΕΞ θα διερευνήσει τις επιλογές για τη διατήρηση μιας συμφωνίας περιορισμού του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Η περιοδεία, που προγραμματίστηκε έτσι ώστε να συμπέσει με το τέλος του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού, θα περιλαμβάνει την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και την Τεχεράνη, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Μαρία Άντεμπαρ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε πως για την περιοδεία είχε υπάρξει συμφωνία και συντονισμός με τη Βρετανία και τη Γαλλία, δύο χώρες που υποστηρίζουν τη συμφωνία για τον περιορισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος που υπέγραψαν με την Τεχεράνη, ενώ έχει συζητηθεί επίσης με τον Μάικ Πομπέο, τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν αποκηρύξει τη συμφωνία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!