Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Υποστήριξη της Amazon Alexa από τις τηλεοράσεις LG AI ThinQ του 2019
[Η Ναυτεμπορική]: Υποστήριξη της Amazon Alexa από τις τηλεοράσεις LG AI ThinQ του 2019

[Η Ναυτεμπορική]: Υποστήριξη της Amazon Alexa από τις τηλεοράσεις LG AI ThinQ του 2019

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα τηλεοράσεων για το 2019, σε 14 χώρες, θα υποστηρίζουν την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa, δηλαδή πρακτικά θα ενσωματώνουν τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.
Η ενημέρωση θα υλοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Alexa στις τηλεοράσεις του 2019 με ThinQ AI, συμπεριλαμβανομένων των LG OLED, NanoCell και UHD τηλεοράσεων. Οι καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση αυτό το μήνα, με τους καταναλωτές στην Ευρώπη και την Ασία να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η LG είχε ενσωματώσει τον Google Assistant στις τηλεοράσεις του 2018 με ThinQ AI. Με την εφαρμογή Alexa, οι κάτοχοι συμβατών τηλεοράσεων LG μπορούν να κάνουν ερωτήσεις, να ελέγξουν τα έξυπνα οικιακά προϊόντα, να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 90.000 Alexa Skills και πολλά άλλα, όλα χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή εξωτερική συσκευή. Επίσης, οι τηλεοράσεις της LG για το 2019 μπορούν να κατανοήσουν εκατοντάδες φωνητικές εντολές και να χειριστούν αιτήματα μεγαλύτερης πολυπλοκότητας, χάρη στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής LG ThinQ AI.
Χρησιμοποιώντας το Alexa Routines, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μια σειρά ενεργειών, όπως η παροχή πληροφοριών για την κυκλοφορία, το δελτίο καιρού και την καταγραφή της ημερήσιας ατζέντας απλά λέγοντας «Alexa, ξεκίνησε το πρωινό μου». Μπορούν επίσης να ακούσουν μουσική ή audio βιβλία και να αξιοποιήσουν τις πολυάριθμες δεξιότητες που ήδη υπάρχουν στην πλατφόρμα Alexa.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!