Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΥΠΟΜΕ: Παρακωλύει τις εξετάσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης
[Η Ναυτεμπορική]: ΥΠΟΜΕ: Παρακωλύει τις εξετάσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης

[Η Ναυτεμπορική]: ΥΠΟΜΕ: Παρακωλύει τις εξετάσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης

«Την ώρα που σταδιακά ξεκινούν οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης με βάση το πρώτο μεταβατικό στάδιο του νέου Νόμου 4599/2019, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι κάνει τα πάντα όλο αυτό το διάστημα για να εμποδίσει τους εκπαιδευτές να προχωρήσουν σε προγραμματισμό εξετάσεων και παρεμβαίνει με ανύπαρκτα επιχειρήματα “περί εργατικής νομοθεσίας”» υποστηρίζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Κάνει λόγο για «άλλη μία προσπάθεια παρακώλυσης των εξετάσεων για μικροπολιτικούς, και όχι μόνο, λόγους» και σημειώνει πως «ο πρόεδρος της ΠΟΕΟ, που όλοι πια γνωρίζουν ως γνωστό στέλεχος συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και η ηγεσία της ομοσπονδίας πρέπει να απολογηθούν στους εκπαιδευτές για την παρακώλυση του έργου τους και στους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται».

Κατά το υπουργείο, η ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης πρέπει να απολογηθεί στους εκπαιδευτές, γιατί τους οδηγεί στην ανεργία και εδώ και δύο μήνες με κάθε τρόπο παρακωλύει τις εξετάσεις.

«Καλούμε όλους τους “υγιείς” εκπαιδευτές που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους να προσέλθουν για προγραμματισμό εξετάσεων στις αρμόδιες Διευθύνσεις των Περιφερειών. Το νέο σύστημα είναι σε ισχύ και εφαρμόζεται, παρά τις αντίθετες ρητορείες των υπερασπιστών του “χτες” και του συστήματος αδιαφάνειας» καταλήγει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!