Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη χώρα hot spot για μετανάστες
[Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη χώρα hot spot για μετανάστες

[Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη χώρα hot spot για μετανάστες

Η χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε hot spot για μετανάστες και δίκτυα διακινητών αναφέρει σε μακροσκελή απάντησή του το υπ. Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες, θράσος και παχιά λόγια, σε σκληρή κριτική που άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση στα μέτρα που εξήγγειλε χθες μετά το ΚΥΣΕΑ η κυβέρνηση .

Σύμφωνα με το υπουργείο, «κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα έγινε hot spot για μετανάστες και δίκτυα διακινητών, οι άνθρωποι στοιβάζονται, εγκλωβίζονται επί μακρόν σε θλιβερά στρατόπεδα ωραιοποιημένων ονομασιών όπως «δομές φιλοξενίας» και «κέντρα υποδοχής», ενώ το σύστημα διαχείρισης είναι ανύπαρκτο, με άγνωστο αριθμό παρανόμως διαμενόντων στη χώρα, με σύνορα «σουρωτήρι», χωρίς βασικές υποδομές και τεχνολογικά εργαλεία διαχείρισης/εποπτείας των θαλάσσιων ροών, με ανθρώπους ευάλωτους που καταλήγουν να γίνονται έρμαια των εγκληματικών οργανώσεων».

«Το σπουδαιότερο», τονίζεται στην ανακοίνωση, «η χώρα δεν είχε πολιτική, υφίσταται με δήθεν ”δικαιωματική ευαισθησία” εντελώς παθητικά τις συνέπειες των γεωπολιτικών επιδιώξεων και οικονομικών συμφερόντων άλλων. Αυτή την αδιέξοδη κατάσταση δεν μπορεί να ανεχθεί η Ελλάδα. Αυτή την κατάσταση έρχεται να ανατρέψει η απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αυτά αλλάζει η δουλειά μας και όσα θα ακολουθήσουν. Υπάρχει κράτος. Υπάρχει πολιτική και βασίζεται στο τρίπτυχο : δημοκρατία, νομιμότητα, ανθρωπισμός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Το μεταναστευτικό, προσφυγικό ζήτημα είναι ζήτημα και γεωπολιτικό και εθνικό και κοινωνικό και ανθρωπιστικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!