Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή στη στήριξη της ανομίας
[Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή στη στήριξη της ανομίας

[Η Ναυτεμπορική]: Υπ. Προστασίας Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμμονή στη στήριξη της ανομίας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με ανακοίνωσή του, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως παρέχει στήριξη στην ανομία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πάλι ψέματα. Στα υποτίθεται αμείλικτα -όπως πομπωδώς τα χαρακτηρίζει- ερωτήματα που θέτει σήμερα με ανακοίνωση του, οι απαντήσεις είναι απλές και έχουν ήδη δοθεί» επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης , και προσθέτει:

«Στην επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης στη Ματρόζου η εισαγγελέας ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή στις 6:30 το πρωί. Υπογράφει δυο εκθέσεις. Μια για κατ’ οίκον έρευνα σε διπλανή της κατάληψης οικία και μια για το κτήριο της κατάληψης. Παρόντες ήταν εισαγγελικοί λειτουργοί και στις άλλες δυο εκκενώσεις. Συμπέρασμα. Η παραβίαση ασύλου σε ταράτσες ή ισόγεια δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, είναι γκεμπελικό εφεύρημα ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τις καταγγελίες για χρήση πλαστικής σφαίρας στην αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει πως «δόθηκαν ήδη απαντήσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Αλλά για να μην εκπλήσσεται δήθεν το κόμμα αυτό, σημειώνουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στη διάθεση της τα ίδια υλικά και μέσα που είχε και επί των ημερών διακυβέρνησης του».

«Το μόνο αμείλικτο λοιπόν στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμμονή στη στήριξη της ανομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!