Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Μη ικανοποιητικές οι προσφορές για το 40% της Hellenic Seaways
[Η Ναυτεμπορική]: Μη ικανοποιητικές οι προσφορές για το 40% της Hellenic Seaways

[Η Ναυτεμπορική]: Μη ικανοποιητικές οι προσφορές για το 40% της Hellenic Seaways

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Μη ικανοποιητικές κρίθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς οι προσφορές που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους για το 40% των μετοχών της Hellenic Seaways που βρίσκονται στην κατοχή της τράπεζας, ενώ χθες αναβλήθηκε για τις 16 Μαΐου η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, με πρόταση της Πειραιώς.

Όπως πληροφορείται η «Ν», οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν άτυπα από τον σύμβουλο ότι οι προσφορές δεν ικανοποιούν την τράπεζα και ως εκ τούτου τώρα όλα τα δεδομένα για το μέλλον της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι ανοικτά, με την πρωτοβουλία των κινήσεων να ανήκει και πάλι στην Τράπεζα Πειραιώς. Ο διαγωνισμός τυπικά δεν χαρακτηρίστηκε ακόμη επισήμως ως άγονος, ωστόσο και από την πλευρά των εταιρειών που κατέθεσαν προσφορά αναφέρθηκε χθες στη «Ν» ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι αυτή που θα πρέπει να κινηθεί και να ζητήσει, εάν βέβαια το επιθυμεί, τυχόν βελτίωση των ήδη κατατιθέμενων προσφορών ή να ορίσει, μέσω του συμβούλου της τη Lazard, νέα διαδικασία εξαρχής.

Άλλες πηγές ανέφεραν χθες στη «Ν» ότι καλύτερη προσφορά τουλάχιστον κατά 20% ήταν των Μινωικών Γραμμών, θυγατρικής του Ομίλου Grimaldi, η οποία ελέγχει όπως είναι γνωστό και το 48,53% των μετοχών της HSW.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!