Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.: Τιμητές σε δυο μήνες αυτοί που έφτιαξαν το γκουλάγκ μεταναστών
[Η Ναυτεμπορική]: Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.: Τιμητές σε δυο μήνες αυτοί που έφτιαξαν το γκουλάγκ μεταναστών

[Η Ναυτεμπορική]: Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.: Τιμητές σε δυο μήνες αυτοί που έφτιαξαν το γκουλάγκ μεταναστών

«Έχουμε ξαναπεί ότι το μεταναστευτικό είναι πολυδιάστατο θέμα και δεν προσφέρεται για κομματική αντιπαράθεση, αλλά για πολιτικές συνεργασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, εξακολουθεί να ασχολείται μόνο με την υπεράσπιση των πεπραγμένων του, αδιαφορώντας για το αν η πραγματικότητα τα διαψεύδει ή άλλα επιτάσσει» απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.), με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνεδρίαση και τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου .

«Σε ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική. Λαμπρά! Μόνο που εδώ και τρεις εβδομάδες κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το στρατηγικό σχέδιο για την περίοδο 2019-2020. Δεν είχε ποτέ κατατεθεί τέτοιο σχέδιο από την προηγούμενη κυβέρνηση. Δυστυχώς!

Η Ε.Ε. απάντησε ήδη θετικά με ελάχιστες παρατηρήσεις. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα το καταθέσουμε στη Βουλή για να ενημερωθούν όλα τα κόμματα. Έχουμε σχέδιο και του χρόνου θα προτείνουμε διαβούλευση πριν το υποβάλλουμε. Δεν είναι μόνο της κυβέρνησης. Δεν πάει έτσι το μεταναστευτικό. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, να συμπράξει» σημειώνει το υπουργείο.

Όπως επισημαίνει, «επειδή δεν έχουμε σχέδιο, συντάξαμε και σήμερα παρουσιάσαμε σχέδιο νόμου ώστε το παράλογο και άκρως δυσλειτουργικό σύστημα παροχής ασύλου να εξορθολογισθεί, οι διαδικασίες να επιταχυνθούν και επιτέλους να αποκτήσουν οι μετανάστες ευθύνες νομιμότητας και σεβασμού κανόνων που ισχύουν και για τους Έλληνες πολίτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!