Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H Huawei βάζει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Data Center
[Η Ναυτεμπορική]: H Huawei βάζει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Data Center

[Η Ναυτεμπορική]: H Huawei βάζει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Data Center

Τα νέα κέντρα δεδομένων δικτύων με Τεχνητή Νοημοσύνη της Huawei πέρασαν με επιτυχία και κορυφαία επίδοση το Tolly’s Test
Κατά τη διάρκεια του Huawei China Eco-Partner Conference 2019, η Huawei ανακοίνωσε ότι τα νέα κέντρα δεδομένων δικτύων με τεχνητή νοημοσύνη πέρασαν με επιτυχία το συγκριτικό τεστ δοκιμών και επαλήθευσης από το διεθνή εξουσιοδοτημένο Οργανισμό δοκιμών – Tolly Group. Τα δοκιμαστικά έδειξαν ότι με καθιερωμένα σενάρια υπηρεσιών για Κέντρα δεδομένων προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της εποχής της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Iintelligence, AI), το Huawei AI Fabric επέδειξε υπέρτερη απόδοση συγκριτικά με αντίστοιχες δικτυακές λύσεις άλλων κατασκευαστών του κλάδου, πρωτοπορώντας στον τομέα ευφυών Κέντρων Δεδομένων.
Τα στοιχεία δείχνουν θετική εικόνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη, σύμφωνα με το Global Industry Vision (GIV) της Huawei, όπου προβλέπεται ότι το ποσοστό προμηθειών για τεχνητή νοημοσύνη θα ανέλθει στο 86% το 2025. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές λήψης αποφάσεων, επανασχεδιασμό επιχειρηματικών μοντέλων και οικοσυστημάτων, όπως επίσης και για την επαναδιαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη. Επιπρόσθετα, η τεχνητή νοημοσύνη θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό του μετασχηματισμού του τομέα των υποδομών.
Στο συγκεκριμένο τεστ, η Tolly αξιολόγησε τη δικτυακή λύση μεταγωγών των κέντρων δεδομένων της Huawei και άλλων προμηθευτών σε τρία τυπικά σενάρια εφαρμογών για κέντρα δεδομένων, στην εποχή του ΑΙ: υπέρ-υπολογιστικών συστημάτων (high-performance computing, HPC), τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), machine learning (ML) και distributed storage.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!