Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei πιστεύει ότι θα έχει την στήριξη της Ευρώπης στην διαμάχη με τις ΗΠΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei πιστεύει ότι θα έχει την στήριξη της Ευρώπης στην διαμάχη με τις ΗΠΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei πιστεύει ότι θα έχει την στήριξη της Ευρώπης στην διαμάχη με τις ΗΠΑ

Η Huawei θεωρεί ότι η Ευρώπη δεν θα ακολουθήσει τις πρακτικές των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς θεωρεί ότι θα «μετρήσουν» ιδιαίτερα οι μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί με Ευρωπαίους παρόχους.
Η αντιπρόεδρος της Huawei, Catherine Chen, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera και ανέφερε ότι η κινεζική εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη τα τελευταία 10 με 20 χρόνια, συνεργαζόμενη στενά με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην ανάπτυξη δικτύων τεχνολογίας 5G. «Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Chen όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ευρωπαϊκές χώρες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ ασκώντας ανάλογες εμπορικές πιέσεις στην Huawei.
“Πιστεύω ότι αυτοί (σ.σ. οι Ευρωπαίοι) θα λάβουν τις αποφάσεις τους ανεξάρτητα» κατέληξε η Chen. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της ιταλικής θυγατρικής της Huawei, Luigi De Vecchis, ο οποίος σε συνέντευξή του στην ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore τόνισε ότι «η Ευρώπη θα πρέπει να προχωρήσει στις δικές της ενέργειες για ανάπτυξη δικτύων 5G και ψηφιοποίησης της οικονομίας παρά να βάλει σε “μαύρη λίστα” την Huawei»
Στο θέμα που έχει ανακύψει με την αναστολή συνεργασίας της Google με την Huawei, που περιλαμβάνει την μη μεταφορά υλικού, λογισμικού και τεχνικών υπηρεσιών εκτός αυτών που είναι δημόσια διαθέσιμες μέσω ανοικτής αδειοδότησης χρήσης, επανήλθε ο απεσταλμένος της κινεζικής εταιρείας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!