Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei Ελλάδος ενισχύει με δύο Rack Servers το Πανεπιστήμιο Πειραιά
[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei Ελλάδος ενισχύει με δύο Rack Servers το Πανεπιστήμιο Πειραιά

[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei Ελλάδος ενισχύει με δύο Rack Servers το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Η Huawei προχώρησε στην προσφορά δύο Rack Servers στο εργαστήριο «Ψηφιακού Πολιτισμού, Έξυπνων Πόλεων, IoT και Προηγμένων Ψηφιακών Τεχνολογιών και Υπηρεσιών» του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Πειραιά.
Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η δημιουργία ενός εργαστηρίου υψηλής ΙΤ τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο, για την ανάπτυξη εφαρμογών και run models, καθώς και για την εκτέλεση μοντέλων νέων τεχνολογιών που αφορούν τους Μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος. Η ενέργεια αυτή συνδέεται απόλυτα με το όραμα της εταιρείας να φέρει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα ενός πλήρως συνδεδεμένου ευφυούς κόσμου σε περισσότερους ανθρώπους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η Huawei μεταξύ άλλων έχει ως στόχο να ηγηθεί της ανάπτυξης του κλάδου και της κοινωνικής προόδου και για αυτό το λόγο επενδύει πολύ μεγάλα ποσά ετησίως για τη χρηματοδότηση ακαδημαϊκών ερευνών, σε παγκόσμια κλίμακα, σε βασικούς κλάδους επιστημών και τεχνολογίας, που προάγουν την καινοτομία, με στόχο να βρίσκεται πάντα στη κορυφή της τεχνολογίας και να προσφέρει λύσεις και προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοπορία και αποτελεσματική λειτουργία.
Ο κ. Δημήτρης Δ. Βέργαδος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, δήλωσε σχετικά: «Οι νέοι μας και ιδιαίτερα μπροστά στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής αναζητούν ευκαιρίες ώστε να μπορέσουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες να γίνουν καινοτόμοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!