Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei δημιουργεί το δικό της, εναλλακτικό Play Store σε κοινή θέα
[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei δημιουργεί το δικό της, εναλλακτικό Play Store σε κοινή θέα

[Η Ναυτεμπορική]: Η Huawei δημιουργεί το δικό της, εναλλακτικό Play Store σε κοινή θέα

Η είδηση της χρονιάς ήταν σίγουρα η χθεσινή που αφορούσε την ουσιαστική υποχρέωση της Google να διακόψει την συνεργασία της με την κινεζική Huawei, σε επίπεδο χρήσης του λειτουργικού συστήματος Android.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μάλλον η Huawei δεν αιφνιδιάστηκε από τις αμερικανικές κινήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο ο Richard Yu, επικεφαλής του τομέα καταναλωτικών προϊόντων της Huawei, δήλωνε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να αντικαταστήσει αν χρειαστεί τα Android και Windows, των αμερικανικών Google και Microsoft, αντίστοιχα σε κινητά τηλέφωνα και laptops.
Σε νεότερη αναφορά του το Bloomberg φέρνει στην επιφάνεια πρόσθετα στοιχεία σχετικά με τις παρασκηνιακές κινήσεις της Huawei ώστε να προετοιμαστεί για κινήσεις σαν την χθεσινή. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η εφαρμογή App Gallery που βρίσκεται σε κάθε συσκευή της Huawei και της Honor, με λειτουργικό Android, αποτελεί στην πραγματικότητα μία προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει την δική της εναλλακτική στο Play Store της Google.
Το δημοσίευμα του Bloomberg υποστηρίζει ότι ήδη από το 2018 η Huawei είχε προσεγγίσει τους δημιουργούς εφαρμογών ώστε να δεχθούν να εντάξουν τις εφαρμογές τους στο App Gallery με την προοπτική αυτή η κίνηση να τους βοηθήσει να επεκταθούν στην αγορά της Κίνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!