Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H Huawei δεν θέλει να βγει εκτός του Android οικοσυστήματος
[Η Ναυτεμπορική]: H Huawei δεν θέλει να βγει εκτός του Android οικοσυστήματος

[Η Ναυτεμπορική]: H Huawei δεν θέλει να βγει εκτός του Android οικοσυστήματος

Μπορεί η Huawei να έχει αναπτύξει εναλλακτικές εκδοχές λειτουργικών συστημάτων με τη μορφή του Hong Meng και του Harmony OS, αλλά δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει το Android.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Vincent Yang, η Huawei θέλει να διατηρήσει την πολιτική της χρήσης ενός δεδομένου οικοσυστήματος, παρόλο που έχει αναπτύξει τις άλλες δύο προτάσεις ως plan B σε περίπτωση που συνεχίσουν οι κυρώσεις από την πλευρά των Αμερικανικών Αρχών. Ειδικότερα, το Harmony OS παραμένει ως μία εναλλακτική του Android για τα smartphones της εταιρείας, τα οποία προς το παρόν, θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με το Android. Ήδη, ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ, ότι η Huawei πήρε μία παράταση αναφορικά με τη δυνατότητα της να προμηθεύεται υλικό και λογισμικό από τις αμερικανικές εταιρείες, επομένως, η απόφασή της να παραμείνει εντός του Android οικοσυστήματος συνδέεται με αυτό το γεγονός.

Παρόλο που η Huawei έχει μπει στο στόχαστρο των Αμερικανικών Αρχών και του Προέδρου Τραμπ, στο πλαίσιο του εμπορικού πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις των smartphones της στην Αμερική δεν είναι τόσο υψηλές. Η Huaweiσε παγκόσμιο επίπεδο έχει υπερκεράσει σε πωλήσεις την Apple, αλλά στην αμερικανική αγορά smartphones δεν βρίσκεται τόσο ψηλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!