Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Healthy Life Festival, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα
[Η Ναυτεμπορική]: Healthy Life Festival, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα

[Η Ναυτεμπορική]: Healthy Life Festival, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα

Το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ «Ευ Ζην» που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας, πολύπτυχο, πολύπλευρο με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO, στο Μαρούσι.
Το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της ολιστικής – θεραπευτικής ιατρικής, της προσωπικής ανάπτυξης, της φυσικής ομορφιάς, της υγιεινής διατροφής, των βιολογικών προϊόντων, των αρωματικών φυτών και των αιθέριων ελαίων, της άσκησης, του εναλλακτικού και ιαματικού τουρισμού, των δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου και της Τέχνης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει, επίσης, φυσικά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά, μεθόδους φυσικής αναζωογόνησης, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates, extreme sports και πολεμικές τέχνες.

Το Healthy Life Festival διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου, όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 25.000 επισκέπτες και 300 εκθέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000 τ.μ. και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και θα εξισορροπήσουν την υγεία τους σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα.

Στον χώρο θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής και Kung Fu, παρουσιάσεις υγιεινής μαγειρικής, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες δράσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο αυτό σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!