Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γούντι Άλεν: Δυσκολία εύρεσης εκδοτικού Οίκου για την έκδοση των απομνημονευμάτων του
[Η Ναυτεμπορική]: Γούντι Άλεν: Δυσκολία εύρεσης εκδοτικού Οίκου για την έκδοση των απομνημονευμάτων του

[Η Ναυτεμπορική]: Γούντι Άλεν: Δυσκολία εύρεσης εκδοτικού Οίκου για την έκδοση των απομνημονευμάτων του

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική στη βιομηχανία του κινηματογράφου εξαιτίας των καταγγελιών ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη θετή κόρη του, δυσκολεύεται να κλείσει συμφωνία με κάποιον εκδοτικό Οίκο για την έκδοση των απομνημονευμάτων του, όπως έγραψε η The New York Times.

Οι επικεφαλής τεσσάρων μεγάλων εκδοτικών Οίκων, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, είπαν στην εφημερίδα ότι ένας ατζέντης του Άλεν έστειλε σε όλους τους ένα αντίγραφο τον περασμένο χρόνο, αλλά κανένας τους δεν προχώρησε σε προσφορά. Μάλιστα κάποιοι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στην εφημερίδα, αρνήθηκαν ακόμη και να διαβάσουν το υλικό.

Οι πέντε μεγάλοι αμερικανοί εκδοτικοί Οίκοι -HarperCollins, Hachette, Macmillan, Simon & Schuster και Penguin Random House- δεν απάντησαν στο αίτημα του AFP να σχολιάσουν το δημοσίευμα. Ούτε, όμως, και ο ατζέντης του Άλεν.

Από την έναρξη του κινήματος #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και των σεξουαλικών επιθέσεων, η κατηγορία εις βάρος του Άλεν που διατυπωνόταν επί δεκαετίες, ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου, όταν εκείνη ήταν επτά χρονών στις αρχές της δεκαετίας του΄90, επανήλθε στο προσκήνιο.

Έπειτα από δύο διαφορετικές έρευνες που διήρκεσαν μήνες, ο ίδιος απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες, οι οποίες διατυπώθηκαν για πρώτη φορά από την τότε σύντροφό του Μία Φάροου, ενώ ο ίδιος τις αρνείται συστηματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!