Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: To Google Pixel 4 φέρνει νέα τεχνολογία σε ανανεωμένο σχεδιασμό
[Η Ναυτεμπορική]: To Google Pixel 4 φέρνει νέα τεχνολογία σε ανανεωμένο σχεδιασμό

[Η Ναυτεμπορική]: To Google Pixel 4 φέρνει νέα τεχνολογία σε ανανεωμένο σχεδιασμό

Πολλά είναι τα στοιχεία στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς, εξετάζοντας τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό κόσμο του Google Pixel 4.

O σχεδιασμός του είναι ανανεωμένος, με έντονα χρώματα στο πίσω μέρος και τονισμένη την θέση της πίσω κάμερας. Η κάμερα είναι το στοιχείο που έχει αναβαθμιστεί πλήρως, μιας και υπάρχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, με την μία να διαθέτει τηλεφακό, μαζί με την τεχνολογία Super Res Zoom, που υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα, ακόμα και σε μακρινές φωτογραφίσεις. Η λειτουργία Night Sight, επεμβαίνει στις νυχτερινές λήψεις και επιτρέπει ακόμα και την απεικόνιση του Γαλαξία σε μία έναστρη νύχτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω χαρακτηριστικό θα το αποκτήσουν, μέσα από ένα update και τα Pixel 3 και 3a.

Ο Google Assistant θα είναι ακόμα πιο έξυπνος και εξελιγμένος στο Pixel 4, με ταχύτερη απόκριση στις εντολές του κατόχου του τηλεφώνου και ικανότητα κατανόησης πολλών περισσότερων ερωτήσεων. Οι δημιουργοί του λογισμικού σημειώνουν ότι ο Google Assistant θα συνεχίσει να βελτιώνεται με τον καιρό. Το Pixel 4 έχει και τεχνολογία Motion Sense για χειρισμό, χωρίς να είναι αναγκαίο να αγγίζει κανείς την οθόνη του.

H οθόνη αυτή έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, με συχνότητα ανανέωσης τα 90 Hz. H μνήμη RAM είναι στα 6 GB, με επεξεργαστή Pixel Neural Core, ο οποίος υποστηρίζει machine learning, επεξεργασία δεδομένων εν κινήσει και λειτουργία always on για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!