Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο Google Nest Mini είναι φτιαγμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό
[Η Ναυτεμπορική]: Ο Google Nest Mini είναι φτιαγμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό

[Η Ναυτεμπορική]: Ο Google Nest Mini είναι φτιαγμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό

Εκτός από την αυξημένη ηχητική ποιότητα του, ο Nest Mini δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με την κατασκευή του.

Ο Google Nest Mini προσαρμόζεται σε κάθε σπίτι, προσφέροντας διάφορες χρωματικές επιλογές για να ταιριάζει σε όλους τους χώρους, ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει πλήρως τον Google Assistant, φέρνοντας την ευκολία του εξελιγμένου ψηφιακού βοηθού της Google στην οικιακή καθημερινότητα.

Ένα από τα στοιχεία που έχουν βελτιωθεί στο νέο Nest Mini είναι ο ήχος, καθώς η Google τονίζει ότι έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες προκειμένου να προσφέρει το ασύρματο ηχείο ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης ήχου σε όλες τις συχνότητες. Το υλικό είναι αναβαθμισμένο, με αρκετή προσοχή να έχει δοθεί και στο επίπεδο της απόδοσης του μπάσου.

Ο κάτοχος του Nest Mini μπορεί να το συνδέσει με άλλες συσκευές και να δημιουργήσει ένα δίκτυο ηχείων, μεταφέροντας τον ήχο από μία συγκεκριμένη ηχητική πηγή σε όλο το σπίτι. Όλος ο έλεγχος γίνεται από το Google Home app, το οποίο και φροντίζει για όλες τις ρυθμίσεις στις επιμέρους συσκευές που συνδέονται στο οικιακό δίκτυο. Ο Google Assistant είναι πανταχού παρών στην όλη διαδικασία και μπορεί να ανταποκριθεί στις εντολές του χρήστη ανά πάσα στιγμή, με μία απλή εντολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!