Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Goldman Sachs: Bλέπει οριακή νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2020
[Η Ναυτεμπορική]: Goldman Sachs: Bλέπει οριακή νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2020

[Η Ναυτεμπορική]: Goldman Sachs: Bλέπει οριακή νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2020

Μία δεύτερη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο είναι πιο πιθανή από ό,τι το να χάσει στις προεδρικές εκλογές ο Αμερικανός πρόεδρος σύμφωνα με οικονομολόγους της Goldman Sachs, που ανέλυσαν τα δεδομένα για τη μεγάλη μάχη του 2020.

Οι υφιστάμενοι πρόεδροι τείνουν να έχουν ένα «ενσωματωμένο πλεονέκτημα» 5 με 6 ποσοστιαίων μονάδων, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τον οικονομολόγο Τζαν Χάτζιους. Μία ισχυρή οικονομία επί διακυβέρνησης Τραμπ επίσης λειτουργεί ως στήριγμα για τις προεδρικές εκλογές του 2020, στις οποίες η Goldman Sacs προβλέπει ότι το αποτέλεσμα θα είναι «οριακό», αλλά υπέρ του Τραμπ.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα σημειώνει ότι πολιτικοί επιστήμονες έχουν αναπτύξει μία σειρά μοντέλων τα τελευταία χρόνια, τα οποία βασίζονται σε οικονομικά δεδομένα, όπως οι ρυθμοί ανάπτυξης, η αύξηση των μισθών και η απασχόληση. Όλα αυτά είναι αρκετά θετικά επί προεδρίας Τραμπ. Επιπλέον, τα μοντέλα δείχνουν ότι ο υποψήφιος του κόμματος που έχει μείνει μονο μία θητεία στο Λευκό Οίκο έχει προβάδισμα έναντι του υποψηφίου του κόμματος που μετράει δύο ή περισσότερες θητείες στο Λευκό Οίκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!